Veibeskrivelse

Ankomst til Skjøla (parkeringsplassen)

Bil

15 km og 19 min med bil fra Trondheim sentrum.

Fra E6 ta av mot Fv 704 og Klæbu/Vassfjellkapellet. Etter å ha passert en større bakketopp  er det første store parkeringsplassen på høyre side.  Det er ca 4 km fra E6 til parkeringsplassen på Skjøla.

I perioden fra våren 2017 til høsten 2018 pågår det vegarbeid på Fv 704 forbi Skjøla, og parkeringsplassen er blitt en del av anleggsområdet.  Se vegvesenets nettsider for mer informasjon om dette.     

Buss

24 min (15 min ved ekspressbuss) fra Studenteramfundet/Gløshaugen

På dagtid på hverdager kan du ta buss 47 direkte til holdeplassen Sjøla.
Ellers må du ta buss 46 til City Syd hvor det venter korresponderende buss 47 mot Klæbu som tar deg til  Sjøla. Normalt går det buss en gang i timen. 

Pris: Sjøla ligger Stor-Trondheim takstområde så du betaler det samme som internt i Trondheim. Enkeltbilletter koster mellom 30-50 kr for voksen. Halv pris for barn. Se AtB Priser.

NB! Bussholdeplassene på Sjøla er ikke merket med skilt. Når du skal tilbake til Trondheim er det bare å stille seg på motsatt side av veien for parkeringsplassen. Dere kan stille dere der det går en vei inn til noen hus. Husk å vinke til bussen.

Se AtB.no for rutetider.

Sykkel

18 km – 1 time og 10 min fra Studentersamfundet/Gløshaugen

Det er en fin tur å ta sykkelen fatt til Vassfjellkapellet. Følg beskrivelse på Google Maps. 

Fra parkeringsplassen (Skjøla) til Vassfjellkapellet

Ca. 1,5 km – 20 min gange opp, 15 min ned

Følg traktorveien som er skiltet Vassfjellkapellet. Det skal være enkelt å finne veien opp. Om vinteren kan man gå på ski, men det er vanligvis ikke preparert løype.

 Veien til Vassfjellkapellet