TKS-stua

Visste du at som  medlem av Trondheim Kristelige Studentlag (TKS)  kan du låne TKS-stua gratis, også når kapellet er utleid? 

TKS-stua er et eget rom på Vassfjellkapellet som TKS-medlemmer kan leie til helgeturer, bibelgruppeturer,  eksamensmenslesning eller et avbrekk mitt i uka. Vassfjellkapellet ligger 24 min unna med buss (og 20 min gange) er det mulig å dra rett fra lesesalen og møte til nattforelesning neste dag. Stua inneholder sofakrok, et lite hybelkjøkken med hybelkomfyr, spisebord, piano, hyttebok (selvfølgelig) og en stor hems med plass til maks 8 personer.

Pris
TKS-medlem: Gratis
Ikke medlem: 20 kr/døgn

Betaling
Kontonr 3000 20 64819. Merk betalingen med «TKS-stua <tidsperiode>»

Utlånsregler

  • Det må være minst ett medlem av Trondheim Kristelige Studentlag (TKS) i gruppen.
  • Brukere av TKS-stua har tilgang til kjøkken/bad i kapellet etter avtale med evt. andre leietagere.
  • Brukere av TKS-stua må følge de samme ordensreglene for Vassfjellkapellet som leietaker. Husk spesielt at røyking og bruk av alkohol er forbudt på Vassfjellkapellet. Brukere av TKS-stua må følge rotidene til de som leier kapellet.
  • Hvis det er sportsandakt den aktuelle søndagen (kl. 12.00), vil brukerne av TKS-stua bli spurt om å ta ansvar for vaffelsteking og salg etter sportsandakten.
  • Brukere av TKS-stua vasker selve stua. Dere må også vaske ganger, toalett/bad og kjøkken hvis kapellet ikke er utleid den aktuelle helga.

Reservere / utlevering av nøkkel

TKS-medlemmer kan ta kontakt med Marius B Thorvaldsen for forespørsler om bruk av TKS-stua:
mariusbt[alfakrøll]hotmail.com
 
PS: Hvis du har tid, lyst til å si takk for lånet av kapellet og gjøre kapellrådet ekstra glad er det lov å spørre om det er noe som skal males, vaskes eller fikses.
TKS-stua på Vassfjellkapellet